Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Και κάτι πιο light...

ΥΛΙΚΑ:
1 μεγάλο μαρούλι
1 αντίδι
1 κιχώρι
1 ματσάκι νεροκάρδαμο
1 μικρό αγγούρι
1 κουτ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κουτ. ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
2 σφιχτά αυγά
1 ντομάτα
Σάλτσα:
50 ml μηλόξυδο
100 ml ελαιόλαδο
2 κουτ χυμός λεμονιού
1 σκελίδα κομμένο σκόρδο
αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βράζουμε τα αυγά.
Πλένουμε τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε.
Πλένουμε τα νεροκάρδαμο, το αγγούρι και τη ντομάτα και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες και τα προσθέτουμε όλα σε μια σαλατιέρα.
Χτυπάμε με το σύρμα τα υλικά της σάλτσας και την ρίχνουμε στην σαλάτα και ανακατεύουμε καλά.
Γαρνίρουμε με τα αυγά, τον μαϊντανό και το κρεμμυδάκι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου