Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Πάστα φλώρα

ΥΛΙΚΑ:
130 γρ. Βούτυρο
240 γρ. Ζάχαρη
3 Αυγά
1 κ.κ. Σόδα
500 γρ. Αλεύρι
Βούτυρο και Τριμμένη Φρυγανιά για τα Ταψάκια
6 κ. σ. Μαρμελάδα Βατόμουρο



ΟΔΗΓΙΕΣ:
Χτυπήστε το βούτυρο μέχρι να ασπρίσει.
Προσθέστε τη ζάχαρη, τα αυγά, τη σόδα και το αλεύρι και ζυμώστε καλά.
Βουτυρώστε και πασπαλίστε με φρυγανιά 2 ταψάκια διαμέτρου 26 εκατοστών.
Απλώστε μια λεπτή στρώση ζύμη και κατόπιν μια στρώση μαρμελάδα.
Πλάστε βέργες πάχους 1 εκατοστού με την ζύμη που περισεύει και στρώστε τις σταυρωτά πάνω από την μαρμελάδα.
Ψήνετε στον φούρνο στους 180 βαθμούς C για 45 περίπου λεπτά.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου