Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Ο οργασμος των κρεατων...

ΥΛΙΚΑ:

1 κιλό χοιρινή τηγανιά
2 στήθη κοτόπουλο
3 χρωματιστές πιπεριές
1 κουτί ΚΝΟRR με γεύση εξωτικό κάρυ
1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
1 πακέτο πίτες τορτίγια
λίγο ελαιόλαδο
1 κουταλιά μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι και ρίγανη

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Ξεκινάμε με το χοιρινό κρέας που το βάζουμε σε μια γάστρα με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι, και τις πιπεριές κομμένες σε ροδέλες. Περιχύνουμε λίγο ελαιόλαδο και το βάζουμε για ψήσιμο περίπου 40 λεπτά.
Έπειτα πέρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους. Κατόπιν μέσα στο κουτί της ΚNORR περιέχει οδηγίες για το μαρινάρισμα και τη σάλτσα κάρυ που θα χρειαστείτε για το κοτόπουλο όπου μέσα σε 15 λεπτά θα το έχετε μαγειρέψει κιόλας. Ρύζι περιέχει επίσης το κουτί με το κάρυ όπου το βράζετε για 10 λεπτά.
Τέλος ζεστένετε τις πιτούλες στο φούρνο μικροκυμάτων για μισό λεπτό και τις τοποτοθετείτε στον πάτο του πιάτου που θα σερβίρετε. Απο πάνω βάζετε λίγο απο το κοτόπουλο, λίγο απο το χοιρινό, στο πλάι το ρύζι με σάλτσα που περρίσεψε απο το κοτόπουλο και τέλος μια κουταλιά απο τα φασόλια.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου