Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Κεφτεδάκια με γέμιση ντομάτας

ΥΛΙΚΑ:
1 κιλό ντομάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κουταλάκι ρίγανη
1/2 κούπα δυόσμο και μαιντανό ψιλοκομμένα
αλάτι
πιπέρι



ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάζουμε τις ντομάτες αφού τις κόψουμε σε κυβάκια σε ένα σουρωτήρι και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά για τουλάχιστον 2 ώρες.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
Φτιάχνουμε μακρόστενους ντοματοκεφτέδες και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Προσέξτε μην τα τηγανίσετε πολύ και χάσουν την ζουμερή τους γεύση.
Μόλις τηγανιστούν τους απλώνουμε σε χαρτί απορροφητικό και σερβίρουμε αμέσως.
Συνοδεύουν υπέροχα ένα ποτηράκι ούζο!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου