Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Θα γλυφετε τα δαχτυλα σας

ΥΛΙΚΑ:
1 φλυτζάνα σπορέλαιο
2 φλυτζάνες ζάχαρη
3 φλυτζάνες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 φλυτζάνα χυμό πορτοκάλι
1/2- 1 φλυτζάνα τριμένη σοκολάτα
3 αυγά
1 βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού

ΟΔΗΓΙΕΣ:
Χτυπάμε καλά το λάδι με την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα.
Κατόπιν βάζουμε τον χυμό πορτοκάλι και λίγο λίγο το αλεύρι.
Τέλος ρίχνουμε την καρύδα, την βανίλια ή το ξύσμα πορτοκαλιού και την τριμένη σοκολάτα.
Βάζουμε το μίγμα μας σε καλά βουτυρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 περίπου 1 ώρα.
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου