Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ




ΥΛΙΚΑ

2 μετριες μελιτζάνες
1/2 κ.γλ. αλατι
30 ml ελαιόλαδο
15 ml ξυδι
1 σκελιδα σκορδο
1 κ.γλ. μουσταρδα
ψίχα από 2 καρυδια



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε τις μελιτζάνες σε ενα ταψακι στους 200 βαθμους στο φουρνο για μια ώρα.
Αφαιρούμε το μαύρο μέρος της μελιτζάνας και το μαλακό το βάζουμε στο μούλτι με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Το χτυπάμε ώστε να λιώσει το μείγμα.
Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες. Είναι έτοιμο για να το σερβίρουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου