Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Μουσταλευριά

ΥΛΙΚΑ:
σουσάμι
1/2 φλυτζάνι νερό
1/2 φλυτζάνι νισεστέ
3 1/2 φλυτζάνια μούστο
κανέλλα
αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα



ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει
Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε
Μόλις βράσει το μέιγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει
Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)
Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει
Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι.
ΓΛΥΚΙΑ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου