Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Σάλτσα με νοστιμιά μήλου

ΥΛΙΚΑ:
4 μεγάλα μήλα
25 γρ.αλατισμένο βούτυρο
½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
50 γρ.καστανή ζάχαρη
100 ml.μηλόξυδο



ΟΔΗΓΙΕΣ:
Μια πολύ νόστιμη συνοδευτικη σάλτσα για κρέατα.
Ξεφλουδίζουμε τα μήλα και τα κόβουμε σε φέτες.
Τα αραδιάζουμε σε ταψί μαζί με τα άλλα υλικά.
Βάζουμε στο φούρνο και ψήνουμε για 25 λεπτά, ώσπου να μαλακώσουν τα μήλα και να πάρουν χρώμα καραμελέ.
Τα βγάζουμε, τα λιώνουμε με πηρούνι, βάζουμε σε σαλτσιέρα και σερβίρουμε με το κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου