Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Αρακάς με βολοβάν κοτόπουλο

ΥΛΙΚΑ:
2 κουταλιές ΑΛΕΥΡΙ για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά ψιλοκομμένο ΑΝΗΘΟΣ
250 γρ. καθαρισμένος ΑΡΑΚΑΣ
½ φλιτζάνι ΓΑΛΑ
160 γρ. ψιλοκομμένο ΖΑΜΠΟΝ
1 1/2 φλιτζάνι KNORR ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
½ κιλό φιλέτο στήθος ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ(κομμένο σε λεπτές λωρίδες)
12 βολοβάν από ζύμη ΣΦΟΛΙΑΤΑ
2 μέτρια τριμμένα ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
χυμό από 1 ΛΕΜΟΝΙ
150 γρ. ΒΙΤΑΜ CULINESSE


ΟΔΗΓΙΕΣ:
Σοτάρετε σε κατσαρόλα τα κρεμμύδια και το κοτόπουλο με τα 100 γρ. Βιταμ Culinesse . Σβήνετε με το χυμό λεμονιού, προσθέτετε τον αρακά, τον άνηθο, το ζαμπόν.
2. Διαλύετε το αλεύρι με το ζωμό και το γάλα και ρίχνετε το μείγμα στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο. Αφήνετε να σιγοβράσουν 15 λεπτά περίπου και αλατοπιπερώνετε.
3. Ψήνετε τα βολοβάν σύμφωνα με τις οδηγίες στο κουτί. Τα βγάζετε από το φούρνο, αφαιρείτε το καπάκι τους και τα γεμίζετε. Τα τοποθετείτε σε ταψί, τα περιχύνετε με το υπόλοιπο Βιταμ Culinesse , και τα ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς 7 λεπτά περίπου.
4. Σερβίρετε αμέσως.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου