Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Μπουγατσα με σοκολατα

ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο φύλλο για πίτες
500ml γάλα
2 κρόκοι αυγών
4 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
6 κ.σ. φρέσκο βούτυρο
1/2 κούπα ζάχαρη
250γρ. κουβερτούρα



ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βράζουμε το γάλα με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το σιμιγδάλι σιγά-σιγά ανακατεύοντας σε σύρμα να δέσει. Προσθέτουμε 4 κ.σ. από το βούτυρο και τη σοκολάτα σε κομματάκια και ανακατεύουμε καλά να λιώσουν. Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι και απλωνουμε 3 φύλλα βουτυρωμένα κι αυτά. Βάζουμε τη γέμιση καλύπτουμε με άλλα 3 φύλλα βουτυρωμένα, κλείνουμε καλά τις άκρες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου