Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΙΝΟ



ΥΛΙΚΑ:

  •  5-6 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑ
  • 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
  •  5 -8 ΑΥΓΑ 
  • ΑΛΑΤΙ
  •  ΠΙΠΕΡΙ
  •  ΒΟΥΤΥΡΟ
ΟΔΗΓΙΕΣ:


Βαζουμε τα λουκανικα σε χλιαρο νερο και τα αφηνουμε σε σιγανη φωτια μεχρι να παρουν βραση. Τοτε τα στραγγιζουμε αφου τα κρυωσουμε σε κρυο νερο κ τα κοβουμε σε κομματακια στο μεγεθος δαχτυλιθρας (αν εχουμε παστα η καπνιστα λουκανικα απλως τα ξεπλενουμε με ζεστο νερο πριν τα κοψουμε ) Χτυπαμε τα αυγα σε ενα μπολ  και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ύστερα ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι και το ξανθιζουμε σε τηγανι με βουτυρο. Αφού βαλουμε το μιγμα των αυγων ριχνουμε τα λουκανικα και ανακινουμε λιγο το τηγανι ν' ανακατευτουν .Γυρναμε την ομελετα με τη βοηθεια του καπακιου μιας κατσαρολας η μ'ενα μεγαλο πιατο !Μπορουμε να τη διπλωσουμε η να τη σερβιρουμε με το στρογγυλο σχημα που πηρε στο τηγανι ..

TIP: Μπορείτε στην ομελέτα να προσθεσετε πιπερια,τυρι ντοματα κατα τη δημιουργια του μιγματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου