Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Νοστιμότατες ταλιατέλες!!

ΥΛΙΚΑ:
Μισό κιλό ταλιατέλες
Μισή κούπα φέτα σε κύβους
5-6 μανιτάρια σε φέτες
2λουκάνικα φραγκφούρτης, σε κύβους
2 ντομάτες μικρές, σε κύβους
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι


ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βράζετε για 10-15 λεπτά τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό και τις στραγγίζετε.
Σ' ένα αντικολλητικό βαθύ τηγάνι ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε τα μανιτάρια και τα λουκάνικα.
Μετά από 5-8 λεπτά ρίχνετε και την ντομάτα και αφήνετε να δέσουν σε σιγανή θερμοκρασία.
Στο τέλος πασπαλίζετε με το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη, ανακατεύετε και προσθέτετε την φέτα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τις ταλιατέλιες ανακατεύοντας ελαφρά.
Σερβίρονται ζεστές.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου