ΥΛΙΚΑ:
2 σοκολάτες Lacta των 85 gr
2 κουβερτούρες των 125γρ.
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπεϊκιν πάουντερ
250 γρ. μαργαρίνη
5 αυγά
2 βανίλιες
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Λιώνουμε το βιτάμ, τις σοκολάτες και τις κουβερτούρες σε ένα κατσαρολάκι πάντα όμως σε χαμηλή φωτιά.Χτυπάω μαζί τη ζάχαρη και τα αυγά και προσθέτω που φτιάξαμε πριν με τις σοκολάτες..Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες.Τέλος,βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια(και τα δύο βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια,πρέπει να τα ψήσουμε μόνο 10 λεπτά.Το σουφλέ δεν πρέπει να βγει από την φόρμα του αμέσως,αλλά να το αφήσετε να κρυώσει μέσα στη φόρμα.Εαν σας βγει η σοκολάτα εσωτερικά του σουφλέ στέραιη πάει να πει ότι ήθελε λιγότερο ψήσιμο.Αυτό είναι υποκειμενικό ανάλογα με το φούρνο του καθενός.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
2 σοκολάτες Lacta των 85 gr
2 κουβερτούρες των 125γρ.
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπεϊκιν πάουντερ
250 γρ. μαργαρίνη
5 αυγά
2 βανίλιες
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Λιώνουμε το βιτάμ, τις σοκολάτες και τις κουβερτούρες σε ένα κατσαρολάκι πάντα όμως σε χαμηλή φωτιά.Χτυπάω μαζί τη ζάχαρη και τα αυγά και προσθέτω που φτιάξαμε πριν με τις σοκολάτες..Ύστερα προσθέτουμε το αλεύρι και τις βανίλιες.Τέλος,βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα του κέικ ή ατομικά φορμάκια(και τα δύο βρίσκονται στο σούπερ μάρκετ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 λεπτά. Εάν τα βάλουμε σε ατομικά φορμάκια,πρέπει να τα ψήσουμε μόνο 10 λεπτά.Το σουφλέ δεν πρέπει να βγει από την φόρμα του αμέσως,αλλά να το αφήσετε να κρυώσει μέσα στη φόρμα.Εαν σας βγει η σοκολάτα εσωτερικά του σουφλέ στέραιη πάει να πει ότι ήθελε λιγότερο ψήσιμο.Αυτό είναι υποκειμενικό ανάλογα με το φούρνο του καθενός.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου