ΥΛΙΚΑ:
2 κουταλιές κουκουνάρια
250 γραμμ. τρυφερή ρόκα
2 αβοκάντο
λίγη παρμεζάνα
2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1 κουταλιά ξίδι με άρωμα φρούτων ή μπαλσάμικο
Αλάτι, Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Καβουρδίζετε ελαφρά τα κουκουνάρια. Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα αβοκάντο. Βάζετε τη ρόκα σε μπολ. Προσθέτετε τα αβοκάντο και από πάνω τα κουκουνάρια. Αναμιγνύετε καλά το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, το ξύδι και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το μίγμα τη σαλάτα και σερβίρετε ρίχνοντας παρμεζάνα από πάνω.
2 κουταλιές κουκουνάρια
250 γραμμ. τρυφερή ρόκα
2 αβοκάντο
λίγη παρμεζάνα
2 κουταλιές εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1 κουταλιά ξίδι με άρωμα φρούτων ή μπαλσάμικο
Αλάτι, Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Καβουρδίζετε ελαφρά τα κουκουνάρια. Καθαρίζετε και κόβετε σε φέτες τα αβοκάντο. Βάζετε τη ρόκα σε μπολ. Προσθέτετε τα αβοκάντο και από πάνω τα κουκουνάρια. Αναμιγνύετε καλά το ελαιόλαδο με το χυμό λεμονιού, το ξύδι και αλατοπίπερο. Περιχύνετε με το μίγμα τη σαλάτα και σερβίρετε ρίχνοντας παρμεζάνα από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου