ΥΛΙΚΑ:
2μεγάλα κρεμμύδια
1κιλό πατάτες μισοβρασμένες και κομμένες σε χοντρές φέτες
0,5φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
1κουταλάκι τσαγιού κοφτό αλάτι
1κουταλάκι τσαγιού πάπρικα
Ελάχιστο θυμάρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Κόβετε σε στρογγυλές φέτες τα κρεμμύδια αφού τα καθαρίσετε και τα χωρίζετε σε κρίκους.Ζεσταίνετε στο τηγάνι το βούτυρο και σωτάρετε τα κρεμμύδια ώσπου να μαραθούν.Προσθέτετε τις πατάτες το αλάτι την πάπρικα και το θυμάρι και τα σωτάρετε για 2 λεπτά. Ύστερα βάζετε όλο το μίγμα σε κατσαρόλα και τοποθετείτε το καπάκι και τα αφήνετε να ψηθούν για 10λεπτά.Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και σε 10ακόμα λεπτά βγάζετε το καπάκι και σερβίρετε.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου