ΥΛΙΚΑ:
10 φλούδες λεμονιού
1κουπα ζαχαρη
2βανιλιες
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Κοβεις σε φετες τις φλουδες απο τα λεμονια και τις βαζεις σε κατσαρολα με βρασμενο νερο μεχρι να μαλακωσουν οι φλουδες.την ιδια διαδικασια την κανεις για 2-3 φορες.την τελευταια φορα ριχνεις στην κατσαρολα ζαχαρη και λιγο χυμο λεμονι και μολις βρασει βαζεις τις φλουδες και το αφηνεις μεχρι να δεσει το σιροπι.εαν θες μπορεις να βαλεις και μια δυο βανιλιες για γευση.
Υποσημειωση:το βαρος της ζαχαρης πρεπει να ναι σε αναλογια με το βαρος απο τις φετες λεμονιου,δηλαδή όσα γραμμάρια είναι οι φέτες τόσο ζάχαρη πρέπει να ρίξουμε.
10 φλούδες λεμονιού
1κουπα ζαχαρη
2βανιλιες
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Κοβεις σε φετες τις φλουδες απο τα λεμονια και τις βαζεις σε κατσαρολα με βρασμενο νερο μεχρι να μαλακωσουν οι φλουδες.την ιδια διαδικασια την κανεις για 2-3 φορες.την τελευταια φορα ριχνεις στην κατσαρολα ζαχαρη και λιγο χυμο λεμονι και μολις βρασει βαζεις τις φλουδες και το αφηνεις μεχρι να δεσει το σιροπι.εαν θες μπορεις να βαλεις και μια δυο βανιλιες για γευση.
Υποσημειωση:το βαρος της ζαχαρης πρεπει να ναι σε αναλογια με το βαρος απο τις φετες λεμονιου,δηλαδή όσα γραμμάρια είναι οι φέτες τόσο ζάχαρη πρέπει να ρίξουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου