Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ελληνικό γεύμα

Υλικά:
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. ντοματούλες
6 αυγά
2 1/2 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
αλατοπίπερο




Οδηγίες:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι μέχρι να ασπρίσει. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Προσθέτετε τις ντοματούλες στο τηγάνι κομμένες στα 2 και τηγανίζετε ανακατεύοντας. Αδειάζετε σε ένα ταψάκι, ρίχνετε μέσα τα αυγά και αλατοπιπερώνετε. Πασπαλίζετε με την παρμεζάνα και ψήνετε για 20 λεπτά ώσπου να σφίξουν τα αυγά και να ροδίσει η επιφάνεια.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου