Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

Μεθυσμένο ψαρονέφρι

Υλικά:
¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας bourbon
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες



Εκτέλεση:
Αναμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο.
Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοποθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
Προθερμάνετε το φούρνο στο 180°C βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου