Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

ΣΠΙΤΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΙΤΣΑ

Συστατικά:
Σφολιατάκια στρογγυλά
Μοτσαρέλα σε κυβάκια
Σάλτσα πέστο
Ντομάτα σε μικρά κυβάκια
Ρίγανη - αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο



Οδηγίες:
Βάζουμε τα σφολιατάκια σε λαδωμένες θήκες για μάφινς.
Βάζουμε την 1-2 κ.σ.πέστο.
Προσθέτουμε κομμάτια τυρί.
Ρίχνουμε ντοματούλα από πάνω.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη, λίγο αλάτι και λιγάκι ελαιόλαδο από πάνω.
Ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν, γύρω στα 20-30'
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου