Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Σπιτικό τζατζίκι

Συστατικά
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
2 αγγούρια
Αλάτι
Σκόρδο 7 σκελίδες
Ελαιόλαδο
Λίγο ξύδι


Οδηγίες:
1. Πλένουμε τα αγγουράκια μας και τα τρίβουμε στον τρίφτη (στη χοντρή πλευρά, δεν τα ξεφλουδίζουμε), από κάτω έχουμε βάλει το στραγγηστήρι για να φύγει το περιττό νερό.
2. Λιώνω στο γουδί καλά το σκόρδο με το αλάτι.
3. Μεταφέρω το γιούρτι σε λεκάνη, βάζω το αγγούρι (το στίβε με τα χέρια για να φύγει όλο το νερό του), το σκόρδο, λίγο ξύδι, αλάτι και ανακατεύω καλά.
Λίγα μυστικά ακόμα
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου