ΥΛΙΚΑ:
2 μεγάλα λουκάνικα γαλοπούλας ή κοτόπουλου
1 κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά σε φέτες
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο σε φέτες
1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
Αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
1. Ζέστανε ένα βαρύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
2. Οταν το λάδι ζεσταθεί, πρόσθεσε λουκάνικα, πιπεριά, κρεμμύδι και μανιτάρια. Ψήσε το για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας λίγο τα λαχανικά. Πρόσθεσε το σκόρδο, το μπούκοβο και το ξίδι και συνέχισε να ψήνεις για άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα λουκάνικα και τα λαχανικά και να απορροφηθεί το ξίδι.
3. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και σέρβιρε με 1/2 φλιτζάνι καστανό ρύζι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
2 μεγάλα λουκάνικα γαλοπούλας ή κοτόπουλου
1 κόκκινη ή κίτρινη πιπεριά σε φέτες
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 μεγάλα μανιτάρια πορτομπέλο σε φέτες
1/2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 κουταλιά του γλυκού μπούκοβο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
Αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
1. Ζέστανε ένα βαρύ τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
2. Οταν το λάδι ζεσταθεί, πρόσθεσε λουκάνικα, πιπεριά, κρεμμύδι και μανιτάρια. Ψήσε το για 3-4 λεπτά ανακατεύοντας λίγο τα λαχανικά. Πρόσθεσε το σκόρδο, το μπούκοβο και το ξίδι και συνέχισε να ψήνεις για άλλα 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν τα λουκάνικα και τα λαχανικά και να απορροφηθεί το ξίδι.
3. Πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι και σέρβιρε με 1/2 φλιτζάνι καστανό ρύζι.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου