Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ψαρονέφρι με μπέικον

ΥΛΙΚΑ:
6 φιλέτα ψαρονέφρι των 300 γρ.
12 φέτες μπέικον
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά φασκόμηλο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 μήλα με τη φλούδα κομμένα σε τέταρτα
1 φλιτζάνι λευκό κρασί


ΟΔΗΓΙΕΣ:
Αναμιγνείουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο με φασκόμηλο, αλάτι και πιπέρι. Αλοίφουμε τα φιλέτα στο μείγμα. Τα τυλίγουμε προσεκτικά με 2 φέτες μπέικον το καθένα.
Τα βάζουμε σ’ ένα λαδομένο ταψάκι και τα ψήνουμε στους 170ο C για 25 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε στο ταψί τα μήλα. Περιχύνουμε με το κρασί και ψήνουμε για 20 λεπτά ακόμα. Βάζουμε τα φιλέτα σε ξύλινη επιφάνεια, τα αφήνουμε να ηρεμήσουν για 15 λεπτά, τα κόβουμε και σερβίρουμε στα πιάτα συνοδεία με τα ψητά μήλα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου