ΥΛΙΚΑ:
100 γρ βατόμουρα
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
1.κ.σούπας μέλι
παγωμένο νερό
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάζουμε στο μπλέντερ τα βατόμουρα και λίγο παγωμένο νερό και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μπορούμε να ρίξουμε περισσότερο μέλι ή νερό κατά βούληση.
Σερβίρουμε αμέσως.
100 γρ βατόμουρα
1 κεσέ γιαούρτι στραγγιστό
1.κ.σούπας μέλι
παγωμένο νερό
ΟΔΗΓΙΕΣ:
Βάζουμε στο μπλέντερ τα βατόμουρα και λίγο παγωμένο νερό και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μέλι και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Μπορούμε να ρίξουμε περισσότερο μέλι ή νερό κατά βούληση.
Σερβίρουμε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου