Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010
Γλυκιά ζύμη τάρτας ( pate sucree )
ΥΛΙΚΑ
250γρ. αλεύρι
100γρ. βούτυρο, κομμένο σε κυβάκια(μαλακωμένο όχι απευθείας από το ψυγείο)
100γρ. ζάχαρη άχνη
λίγο αλάτι
2 αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Σε μία λεκανίτσα βάλτε το αλεύρι, κάντε ένα λάκκο στη μέση και προσθέστε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα αβγά.
2.Στη συνέχεια ανακατέψτε καλά για να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
3.Συνεχίζουμε να ζυμώνουμε τη ζύμη μας, ώστε να έχει μία απαλή υφή.
4.Τυλίγουμε τη ζύμη σε μία μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες
5.Έτοιμη για χρήση.
Αναρτήθηκε από
mageiroulis
στις
12:14 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Ετικέτες
ΖΥΜΕΣ-ΨΩΜΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου