Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010
Γαρίδες σαγανάκι
ΥΛΙΚΑ
Γαρίδες 800γρ.
Κρεμμύδια 100γρ.
Σάλτσα τομάτας 300γρ.
Ούζο 50ml
Τυρί φέτα 200γρ.
Πιπεριά πράσινη 100γρ.
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μαϊντανός ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Καθαρίζουμε και πλένουμε τις γαρίδες (αφήνοντας το κεφάλι και την ουρά αν θέλουμε)
2.Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα τσιγαρίζουμε σε ένα τηγάνι αφού προσθέσουμε πρώτα λίγο ελαιόλαδο.
3.Προσθέτουμε τις γαρίδες σοτάροντας για 2 περίπου λεπτά.
4.Σβήνουμε προσθέτοντας ούζο.
5.Προσθέτουμε τη σάλτσα τομάτας αλάτι, πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό(κατά προτίμηση δική μας).Το αφήνουμε για 5 περίπου λεπτά.
6.Σερβίρουμε τις γαρίδες με τη σάλτσα τους και προσθέτουμε από πάνω τη φέτα κομμένη σε κυβάκια και λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Θρεπτική ανάλυση για τους απαιτητικούς:
Ενέργεια 627kcal
Πρωτεΐνες 46,1γρ.
Λίπη 39,1γρ.
Υδατάνθρακες 12,8γρ.
Αναρτήθηκε από
mageiroulis
στις
1:05 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Ετικέτες
ΨΑΡΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου