Υλικά
-500 γραμ. φασόλια ξερά
-1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-2-3 καρότα κομμένα ροδέλες
-1/2 κούπα σέληνο ψιλοκομμένο
-1 πράσο ψιλοκομμένο
-1/2 κουτί συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας (πουμαρό) ή 3-4 κουταλιές της σούπας
ντοματοπελτέ
-1/2 ποτήρι λάδι
-αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
-Μουσκεύουμε από το προηγούμενο βράδυ τα φασόλια σε νερό.
-Την άλλη μέρα πετάμε το νερό αυτό και βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα φασόλια μαζί με νερό (περίπου 1 λίτρο) να βράσουν.
-Μόλις βράσουν΄ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα αφήνουμε να βράσουν.
-Εάν θέλουμε να χυλώσει περισσότερο ρίχνουμε και μία μικρή πατάτα κομμένη κυβάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου