Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΪΚ ΜΕ ΤΡΟΥΦΑ




ΥΛΙΚΑ 
250 gr. βούτυρο
1/2 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 γιαούρτι πλήρες
4 αυγά (5 αν είναι μικρά)
2 ποτήρια ζάχαρη
2 βανίλιες
2 φακελάκια τρούφα σοκολάτας



ΕΚΤΕΛΕΣΗ 
Χτυπάμε καλά τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη, να αφρατέψουν. Προσθέτουμε τα αυγά και χτυπάμε πάλι καλά και μετά το γιαούρτι και τις βανίλιες.
Ρίχνουμε το αλέυρι λίγο-λίγο συνεχίζοντας το χτύπημα. Τέλος, προσθέτουμε και την τρούφα και την ενσωματώνουμε απαλά. Ρίχνουμε το μείγμα  σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και το ψήνουμε σε προθερμαζμένο φούρνο στους 180 βαθμούς. Δεν ανοίγουμε το φούρνο μέχρι να ροδίσει το κεϊκ. Βγάζουμε το κεϊκ απο το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου