Υλικά
1 κουνέλι 1200 – 1400 γρ. κομμένο μερίδες
· 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδο
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 3 δαφνόφυλλα
· 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο
· 1 ξύλο κανέλα
· 200 γρ. τομάτα κονκασέ
· 300 ml κρασί κόκκινο ξηρό
· 100 ml ελαιόλαδο
· Αλάτι – πιπέρι
· 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδο
· 2 σκελίδες σκόρδο
· 3 δαφνόφυλλα
· 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο
· 1 ξύλο κανέλα
· 200 γρ. τομάτα κονκασέ
· 300 ml κρασί κόκκινο ξηρό
· 100 ml ελαιόλαδο
· Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση
· Ροδίζουμε το κουνέλι με το ελαιόλαδο σε ανοιχτή κατσαρόλα.
· Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια να τσιγαριστούν λίγο, το σκόρδο, την τομάτα, το κρασί, το νερό και τέλος τα μπαχαρικά μέχρι να σκεπάσει το κουνέλι.
· Αφού πάρει μία βράση, το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 200ο C.
· Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια να τσιγαριστούν λίγο, το σκόρδο, την τομάτα, το κρασί, το νερό και τέλος τα μπαχαρικά μέχρι να σκεπάσει το κουνέλι.
· Αφού πάρει μία βράση, το ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 200ο C.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου