Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Πατατοσαλάτα με φιλέτο ρέγγας, φασόλια και παντζάρι



ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα)
6 μικρά φιλέτα ρέγγας η σκουμπρί η χέλι( όλα καπνιστά)
8 μικρές πατάτες βρασμένες με τη φλούδα τους
1 φλιτζάνι τσαγιού φασόλια βρασμένα
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
1 φλιτζάνι τσαγιού βρασμένα παντζάρια σε κύβους
2-3 φύλλα φρέσκος άνηθος
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κούτ.σούπας ξίδι
αλάτι και πιπέρι
 
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη σαλατιέρα βαζούμε τις πατάτες κομμένες σε μέτριους κύβους, τα φασόλια, το παντζάρι, το ψάρι κομμένο σε λεπτά κομμάτια και τέλος το κρεμμύδι. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το ξίδι και σερβίρουμε την σαλάτα πασπαλισμένη με τον άνηθό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου