Υλικά για 4 άτομα:
Εκτέλεση:
Βράστε τις χυλοπίτες σε καλά αλατισμένο νερό και σουρώστε.Σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο αρχικά το κρεμμύδι, και στη συνέχεια την πιπεριά, το ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, τα τοματίνια και τις ελιές.Φροντίστε να σοτάρετε για λίγο ώστε να μην μαλακώσουν πολύ τα λαχανικά σας. Τρία λεπτά πριν τελειώσετε με το σοτάρισμα ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα τη φέτα και ρίγανη.
Αλατοπιπερώστε (όχι πολύ αλάτι γιατί η φέτα είναι ήδη αλμυρή!) και ρίξτε το περιεχόμενο της μικρής κατσαρόλας μέσα στην κατσαρόλα με τις χυλοπίτες. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.Στολίστε το πιάτο σας με 2 φρέσκα τοματίνια και 2-3 ολόκληρες ελιές.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!
- 1 πακέτο χωριάτικες χυλοπίτες (περίπου 500γρ.).
- 1 βαθύ πιάτο τοματίνια (περίπου 20 τοματίνια) κομμένα στη μέση.
- 250 γρ. φέτα πικάντικη κομμένη σε μικρούς κύβους.
- 3 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα.
- 1 πράσινη πιπεριά (ή άλλο χρώμα της αρεσκείας σας).
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα.
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
- 1 φλιτζάνι καθαρισμένες και ψιλοκομμένες μαύρες ελιές.
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη.
Εκτέλεση:
Βράστε τις χυλοπίτες σε καλά αλατισμένο νερό και σουρώστε.Σε μια μικρή κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο αρχικά το κρεμμύδι, και στη συνέχεια την πιπεριά, το ψιλοκομμένο κολοκυθάκι, τα τοματίνια και τις ελιές.Φροντίστε να σοτάρετε για λίγο ώστε να μην μαλακώσουν πολύ τα λαχανικά σας. Τρία λεπτά πριν τελειώσετε με το σοτάρισμα ρίξτε μέσα στην κατσαρόλα τη φέτα και ρίγανη.
Αλατοπιπερώστε (όχι πολύ αλάτι γιατί η φέτα είναι ήδη αλμυρή!) και ρίξτε το περιεχόμενο της μικρής κατσαρόλας μέσα στην κατσαρόλα με τις χυλοπίτες. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε.Στολίστε το πιάτο σας με 2 φρέσκα τοματίνια και 2-3 ολόκληρες ελιές.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου