Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010
ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΚΑΝΤΑΙΦΙ
ΥΛΙΚΑ (για 8 ατομα)
500γρ. φύλλο κανταϊφι
750γρ. φέτα θρυμματισμένη
1κλ.αγρια χόρτα
500ml.γάλα
1/2 φιλτζ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180c. Σε μεγάλο τηγάνι και σε μέτρια δυνατή φωτιά ζεστένουμε το λάδι, ρίχνουμε τα χόρτα και τα σοτάρουμε ώσπου να μαλακώσουν για 8 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε καλά. Ξαίνουμε το κανταϊφι.Αλείφουμε με λίγο λάδι ένα στρογγυλό πιρέξ με διάμετρο 20 εκ. και στρώνουμε το μισό κανταϊφι. Ρίχνουμε τα χόρτα με το τυρί και απλώνουμε απο πάνω το υπόλοιπο κανταϊφι. Περιχύνουμε με το γάλα, αφήνουμε για 1 1/2 ώρα στο ψυγείο και ψήνουμε στον φούρνο για 50 λεπτά, ώσπου το κανταϊφι να ροδίσει.
Αναρτήθηκε από
mageiroulis
στις
2:16 π.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest
Ετικέτες
ΖΥΜΕΣ-ΨΩΜΙ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου